Newsletter

31 mars 2020

Det händer inte mycket i Corona tider,  väntar på att temperaturen ska stiga någon mer grad så att man kan börja cykla lite mer regelbundet och kanske kunna ta en lite längre tur.

Som läget är nu så har det mest blivit promenader i MTB skogen.


Lev väl och glöm inte att stödja din lokala cykelaffär

mvh / presidenten

24 mars 2020

Inte just denna gubben men hans namne kan säkert ställa till en hel del för vår tänkta träff i Vallåsen med övernattning i Maj.

Cyklingen är säkert inga problem om vi håller lagom avstånd och inte delar vattenflaskor, däremot afterbike med bastu, övernattning och gemensamma måltider känns för min del inte ok.


Jag betvivlar att det blir någon förändring av läget under dom närmaste månaderna, givetvis är det upp till alla att göra som dom vill men jag kommer inte att deltaga i några aktiviteter under våren försommaren som kan äventyra hälsa för mig eller andra.

mvh / President


4 mars 2020

Här är förslagen på tröjor som Johan har tagit fram.

Han har även 2st tröjor (storlek 6 och 8) på jobbet för utprovning av storlek.

13 februari 2020

Dekaler med den nya layouten finns till försäljning, dekalerna är endast text det finns alltså ingen bakgrundsfärg. Man kan välja mellan svart eller gul text.

Priset är 15 kr / st

Vid beställning använd kontaktmailet på första sidan

16 januari 2020

Johan S har jobbat vidare på att ta fram nya cykeltröjor, det verkar som att vi kan beställa en provkollektion med olika storlekar för att prova innan vi beställer.